#အရသာအရွိဆံုး အသားတင္းတင္း ငါးသေလာက္ေပါင္းနည္း
ငါးသေလာက္က္ို အတံုးတံုး ေရေဆးၿပီး
( ဆား, နႏြင္း, အခ်ိဳမႈန္႔, ေရွာက္ရည္ညႇစ္ထည့္ )
အားလံုးေရာနယ္၍ နာရီဝက္, တစ္နာရီခန္ ႔ႏွပ္ထားပါ။
👉 အတံုးေသးတံုးၿပီး ေရွာက္ရည္ႏွင့္နယ္လွ်င္ အသားပိုတင္းသည္။
ဆီပူထဲကို အစိမ္းမႈန္႔ ထည့္ပီး
ၾကက္သြန္နီကြင္းထည့္ ဆီသတ္ပါ။ ( ေပ်ာ့အိလွ်င္ )
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကြင္းေလးမ်ားထည့္ပါ။
( ေရထည့္၍ အဖံုးအုပ္ထားပါ။ ) ေပ်ာ့အိလာလွ်င္
ငါးသေလာက္ထည့္၍ ေရထည့္ထားပါ။
မႏူးမခ်င္းေရထည့္ထည့္ေပးပါ။
အ႐ိုးႏူး မႏူးသိေစရန္ ေခါင္းမွ အ႐ိုးကိုယူကိုက္ၾကည့္ပါ။
ပါးသား ေမး႐ိုးသားႏူးလွ်င္ အ႐ိုးႏူးပါၿပီ။
ခ်ိဳ ခ်ဥ္ ငံ အရသာျမည္းပါ။
မခ်ခင္ ၁၅ မိနစ္ခန္႔အလို ၾကက္သြန္ျဖဴခြဲျခမ္းေလးထည့္လိုက္ပါ။
ဆီပ်ံလွ်င္ အိုးဖံုးေလးအုပ္ထားလိုက္ပါ။
_____________________________________________________
နည္းမ်ိဳးစံုနဲ႔ ငါးသေလာက္ေပါင္းဖူးပါတယ္ရွင္။
ဒါေပမယ့္ ဒီနည္းေလးက စားအေကာင္းဆံုးပါပဲ။
ကၽြန္မကေတာ့ အိုးမကပ္ဒယ္အိုးနဲ႕ ေပါင္းပါတယ္။
အလြန္အရသာရွိေသာ ငါးသေလာက္ေပါင္းပါ။
ငါးသေလာက္အရသာပ်က္၍ စပါးလင္မထည့္ပါ။
ၾကက္သြန္နီအရသာေလးႏွင့္ ခ်ိဳခ်ိဳေလး စားကာင္းပါသည္။
ေရွာက္ရည္ပါသည့္အတြက္ အေၾကာတက္သက္သာေစပါသည္
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ေနာင့္ဆံုးတင္ေသာ Posts
အရသာအရွိဆံုး အသားတင္းတင္း ငါးသေလာက္ေပါင္းနည္း
#အရသာအရွိဆံုး အသားတင္းတင္း ငါးသေလာက္ေပါင္းနည္း ငါးသေလာက္က္ို အတံုးတံုး ေရေဆးၿပီး ( ဆား, နႏြင္း, အခ်ိဳမႈန္႔, ေရွာက္ရည္ညႇစ္ထည့္ ) အားလံုးေ...
-
Zawgyi Keyboard Installer for Windows 7 (64-bit) - ကိုေက်ာ္ျမင့္ Windows 7 (64-bit) အတြင္းတြင္ Alpha Zawgyi Uni-code ကုိ ထည့္သြင...
-
🐔၉၆လံုး ၾကက္ဥေဖာက္စက္ ၁၄၀၀၀၀က်ပ္ 🐦 AC&DC 🐦 ၄၈လံုး ၾကက္ဥေဖာက္စက္ ၁၀၀၀၀၀က်ပ္ 🐔AC only 🐔၁၂လံုး ၾကက္ဥေဖာက္စက္ ၅၀၀၀၀ က်ပ္ 🐦 AC&a...
-
Font မ်ား ေဒါင္းရန္ arial zawgyi ttf https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZdbXUZMnfX7CRU9m7JVloWb0nsX5JYaGOk SmartzawgyiPro...
No comments:
Post a Comment